Kako brez drog pomagamo človeku,

da premaga odvisnost?

Ljudje, ki se soočajo z odvisnostjo, se običajno obrnejo na zdravnike, socialne delavce, psihologe in psihiatre, a kmalu spoznajo, da jim tudi oni kljub veliko vloženega časa niso uspeli pomagati, da bi jih rešili odvisnosti, in tako si ustvarijo mnenje, da je premagovanje odvisnosti dolg, zapleten in drag postopek. Vendar to ni res!

 

PREMAGATI ODVISNOST BREZ KLINIK IN KOMUN

Razne metadonske terapije in psihiatrična pomirjevala so le neuspešen, če ne celo zloben poskus reševanja zasvojenosti. Vse, kar takšne »terapije« osebi povzročijo, je, da zamenja svojo zasvojenost z zasvojenostjo od »legalnih« drog, in s tem zamenja seveda tudi prekupčevalca - od uličnega do legalnega, torej farmacevtskega.

Na našem programu se lahko vsakdo v 8 urah nauči postopkov, kako varno pomagati odvisniku, da preneha z drogami.

TAKŠEN INDIVIDUALEN PRISTOP IMA V SVETOVNEM MERILU 80-ODSTOTNO USPEŠNOST V 30 DNEH.

In to brez uporabe nadomestkov drog.

 

Potek programa

Potrebno je vsaj osnovno razumevanje o tem, kaj se dogaja v odvisnikovem telesu.
Strupi - droge v telesu predstavljajo veliko breme ter tako »požgejo« ogromne količine vitaminov, mineralov in drugih telesu potrebnih snovi. Izropanje teh snovi v največji meri povzroči odvisnikovo slabo počutje, ko ne prejme droge. Zato je velik delež agonije, ki jo oseba doživlja med odvajanjem, pripisati prav izčrpanosti vseh hranilnih snovi. Poleg tega pa telo v fazi odvajanja potrebuje ogromno dodatnih vitaminov in mineralov, ki jih samo s hrano ne moremo dobiti.

 

Pri tem programu se naučite pripraviti vitaminske in mineralne nadomestke v pravilnem razmerju in posebej zasnovane formule kalcija in magnezija. Poleg tega se boste naučili tehnik, s katerimi odvisniku na telesni in duševni ravni pomagate, da čim lažje preide skozi fazo odvajanja. Statistike takšnega pristopa kažejo, da se je 80 % odvisnikov v roku 30 dni znebilo zasvojenosti.

Tako boste dobili znanje in orodja, s katerimi lahko odvisniku sami pomagate pri premagovanju odtegnitvenih sindromov, ter mu tako omogočite, da čim lažje preide skozi eno najzahtevnejših faz pri odpravi odvisnosti.

 

Kje opravim usposabljanje?

 

Usposobite se lahko v našem centru v Domžalah, lahko pa na vaš dom pride inštruktor in vas usposobi za izvajanje tega programa. V vsakem primeru morate imeti par, s katerim boste izvajali praktično usposabljanje (zaželeno je, da ste z osebo, ki ji želite pomagati). Diskretnost je zagotovljena.

 

Trajanje tečaja: 6 - 8 ur

Cena: 60 EUR/osebo

 

Za prijavo in dodatne informacije nas kontaktirajte.

 

Ko človek premaga odvisnost pa mu priporočamo, da opravi temeljit razstrupljevalni program. Več o tem si preberite tu >>>

 

Dogodki

Zanimivosti

  • v pripravi

Sponzorji

Cookie Consent